Sybutik i Holmsjö

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Holmsjö:

Bizzi Bee Quilt & Symaskiner
Figgamåla 106
37338 HOLMSJÖ
Hitta trevliga och bra sybutiker i Holmsjö - här hittar du alla sybutiker i Holmsjö samlade. Om du bor i närheten av Holmsjö och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Holmsjö. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Holmsjö genom att kontakta någon av våra 1 olika sybutiker som finns i Holmsjö nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Holmsjö

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Holmsjö erbjuder är att laga symaskiner i Holmsjö. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Holmsjö från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Holmsjö

I Holmsjö finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Holmsjö.

Holmsjö är en tätort i Karlskrona kommun i Blekinge län, belägen cirka 30 km norr om Karlskrona. Holmsjö ligger utefter Kust till kust-banan och har förbindelser med bland annat Karlskrona, Emmaboda, Växjö och Göteborg.

Här kan du läsa mer om Holmsjö om du vill veta mer än sybutiker i Holmsjö. Sammanlagt hittade vi 1 sybutiker att välja mellan i Holmsjö. Om du inte hittar någon sybutik i Holmsjö som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Blekinge.
Annons: