Sybutik i Karlshamn

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Karlshamn:

JYSK
Erik dahlbergsvägen 101
37438 KARLSHAMN


Miljö, HB
Erik Dahlbergsvägen 28
37437 KARLSHAMN


Knutson Persienner & Fönstermiljö
Tenngränden 2
37431 KARLSHAMN


Dahla Gardin- & Mattaffär AB
Drottninggatan 106
37438 KARLSHAMN


Hemtex
Drottninggatan 59
37436 KARLSHAMN


JYSK
Erik dahlbergsvägen 101
37438 KARLSHAMN


Carlshamns Tyg och Hobby
Ronnebygatan 1
37435 KARLSHAMN
Hitta trevliga och bra sybutiker i Karlshamn - här hittar du alla sybutiker i Karlshamn samlade. Om du bor i närheten av Karlshamn och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Karlshamn. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Karlshamn genom att kontakta någon av våra 7 olika sybutiker som finns i Karlshamn nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Karlshamn

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Karlshamn erbjuder är att laga symaskiner i Karlshamn. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Karlshamn från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Här kan du läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer än sybutiker i Karlshamn. Sammanlagt hittade vi 7 sybutiker att välja mellan i Karlshamn. Om du inte hittar någon sybutik i Karlshamn som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Blekinge.
Annons: