Sybutik i Bjursås

Reklam: Billiga tyger kan du köpa online här.

Hitta trevliga och bra sybutiker i Bjursås - här hittar du alla sybutiker i Bjursås samlade. Om du bor i närheten av Bjursås och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Bjursås. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Bjursås genom att kontakta någon av våra 1 olika sybutiker som finns i Bjursås nedan.
Annons:

Sybutiker i Bjursås

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Bjursås:

Svadlings Kläder / Carinas Garn o Broderi
Mårtsbovägen 3
79021 BJURSÅSAnnons:

Laga symaskin i Bjursås

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Bjursås erbjuder är att laga symaskiner i Bjursås. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Bjursås från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Bjursås

I Bjursås finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Här kan du läsa mer om Bjursås om du vill veta mer än sybutiker i Bjursås.

Sammanlagt hittade vi 1 sybutiker att välja mellan i Bjursås. Om du inte hittar någon sybutik i Bjursås som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Dalarna.
Reklam: Billiga tyger kan du köpa online här.