Sybutik i Våxtorp

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Våxtorp:

Sjöalts Tapetserareverkstad AB
Sjöalt 378
31298 VÅXTORP


IngelS Tygbod
Björbäck 4
31298 VÅXTORP
Hitta trevliga och bra sybutiker i Våxtorp - här hittar du alla sybutiker i Våxtorp samlade. Om du bor i närheten av Våxtorp och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Våxtorp. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Våxtorp genom att kontakta någon av våra 2 olika sybutiker som finns i Våxtorp nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Våxtorp

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Våxtorp erbjuder är att laga symaskiner i Våxtorp. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Våxtorp från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Våxtorp

I Våxtorp finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Våxtorp.

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Här kan du läsa mer om Våxtorp om du vill veta mer än sybutiker i Våxtorp. Sammanlagt hittade vi 2 sybutiker att välja mellan i Våxtorp. Om du inte hittar någon sybutik i Våxtorp som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Halland.
Annons: