Sybutik i Malmbäck

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Malmbäck:

Monicas Tyg & Syateljé
Torgatan 2
57169 MALMBÄCK
Hitta trevliga och bra sybutiker i Malmbäck - här hittar du alla sybutiker i Malmbäck samlade. Om du bor i närheten av Malmbäck och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Malmbäck. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Malmbäck genom att kontakta någon av våra 1 olika sybutiker som finns i Malmbäck nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Malmbäck

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Malmbäck erbjuder är att laga symaskiner i Malmbäck. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Malmbäck från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Malmbäck

I Malmbäck finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Malmbäck.

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Här kan du läsa mer om Malmbäck om du vill veta mer än sybutiker i Malmbäck. Sammanlagt hittade vi 1 sybutiker att välja mellan i Malmbäck. Om du inte hittar någon sybutik i Malmbäck som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Jönköping.
Annons: