Sybutik i Oxie

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Oxie:Hitta trevliga och bra sybutiker i Oxie - här hittar du alla sybutiker i Oxie samlade. Om du bor i närheten av Oxie och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Oxie. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Oxie genom att kontakta någon av våra 0 olika sybutiker som finns i Oxie nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Oxie

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Oxie erbjuder är att laga symaskiner i Oxie. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Oxie från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Oxie

I Oxie finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Här kan du läsa mer om Oxie om du vill veta mer än sybutiker i Oxie. Sammanlagt hittade vi 0 sybutiker att välja mellan i Oxie. Om du inte hittar någon sybutik i Oxie som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Skåne.
Annons: