Sybutik i Katrineholm

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Katrineholm:Hitta trevliga och bra sybutiker i Katrineholm - här hittar du alla sybutiker i Katrineholm samlade. Om du bor i närheten av Katrineholm och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Katrineholm. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Katrineholm genom att kontakta någon av våra 0 olika sybutiker som finns i Katrineholm nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Katrineholm

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Katrineholm erbjuder är att laga symaskiner i Katrineholm. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Katrineholm från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Här kan du läsa mer om Katrineholm om du vill veta mer än sybutiker i Katrineholm. Sammanlagt hittade vi 0 sybutiker att välja mellan i Katrineholm. Om du inte hittar någon sybutik i Katrineholm som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Södermanland.
Annons: