Sybutik i Kälarne - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Kälarne

Sybutik i Kälarne

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Kälarne:

Kälarne textil & inredning
Södervägen 17
84461 KÄLARNE


Hitta trevliga och bra sybutiker i Kälarne - här hittar du alla sybutiker i Kälarne samlade. Om du bor i närheten av Kälarne och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Kälarne. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Kälarne genom att kontakta någon av våra 1 olika sybutiker som finns i Kälarne nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Kälarne

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Kälarne erbjuder är att laga symaskiner i Kälarne. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Kälarne från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Kälarne

I Kälarne finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Kälarne.

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här kan du läsa mer om Kälarne om du vill veta mer än sybutiker i Kälarne. Sammanlagt hittade vi 1 sybutiker att välja mellan i Kälarne. Om du inte hittar någon sybutik i Kälarne som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Jämtland.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.