Sybutik i Tenhult - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Tenhult

Sybutik i Tenhult

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Tenhult:

Ingbeths Textil
Tubbarp 2
56163 TENHULT


Hitta trevliga och bra sybutiker i Tenhult - här hittar du alla sybutiker i Tenhult samlade. Om du bor i närheten av Tenhult och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Tenhult. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Tenhult genom att kontakta någon av våra 1 olika sybutiker som finns i Tenhult nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Tenhult

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Tenhult erbjuder är att laga symaskiner i Tenhult. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Tenhult från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Tenhult

I Tenhult finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Tenhult.

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Här kan du läsa mer om Tenhult om du vill veta mer än sybutiker i Tenhult. Sammanlagt hittade vi 1 sybutiker att välja mellan i Tenhult. Om du inte hittar någon sybutik i Tenhult som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Jönköping.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.