Sybutik i Ljungby - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Ljungby

Sybutik i Ljungby

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Ljungby:Hitta trevliga och bra sybutiker i Ljungby - här hittar du alla sybutiker i Ljungby samlade. Om du bor i närheten av Ljungby och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Ljungby. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Ljungby genom att kontakta någon av våra 0 olika sybutiker som finns i Ljungby nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Ljungby

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Ljungby erbjuder är att laga symaskiner i Ljungby. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Ljungby från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Ljungby

I Ljungby finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungby om du vill veta mer än sybutiker i Ljungby. Sammanlagt hittade vi 0 sybutiker att välja mellan i Ljungby. Om du inte hittar någon sybutik i Ljungby som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Kronoberg.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.