Sybutik i Umeå

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Umeå:Hitta trevliga och bra sybutiker i Umeå - här hittar du alla sybutiker i Umeå samlade. Om du bor i närheten av Umeå och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Umeå. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Umeå genom att kontakta någon av våra 0 olika sybutiker som finns i Umeå nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Umeå

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Umeå erbjuder är att laga symaskiner i Umeå. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Umeå från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Umeå

I Umeå finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Här kan du läsa mer om Umeå om du vill veta mer än sybutiker i Umeå. Sammanlagt hittade vi 0 sybutiker att välja mellan i Umeå. Om du inte hittar någon sybutik i Umeå som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Västerbotten.
Annons: