Sybutik i Askim

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Askim:Hitta trevliga och bra sybutiker i Askim - här hittar du alla sybutiker i Askim samlade. Om du bor i närheten av Askim och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Askim. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Askim genom att kontakta någon av våra 0 olika sybutiker som finns i Askim nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Askim

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Askim erbjuder är att laga symaskiner i Askim. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Askim från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Askim

I Askim finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Här kan du läsa mer om Askim om du vill veta mer än sybutiker i Askim. Sammanlagt hittade vi 0 sybutiker att välja mellan i Askim. Om du inte hittar någon sybutik i Askim som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Västra Götaland.
Annons: