Sybutik i Lerum

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Lerum:Hitta trevliga och bra sybutiker i Lerum - här hittar du alla sybutiker i Lerum samlade. Om du bor i närheten av Lerum och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Lerum. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Lerum genom att kontakta någon av våra 0 olika sybutiker som finns i Lerum nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Lerum

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Lerum erbjuder är att laga symaskiner i Lerum. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Lerum från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Lerum

I Lerum finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Här kan du läsa mer om Lerum om du vill veta mer än sybutiker i Lerum. Sammanlagt hittade vi 0 sybutiker att välja mellan i Lerum. Om du inte hittar någon sybutik i Lerum som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Västra Götaland.
Annons: