Sybutik i Torhamn - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Torhamn

Sybutik i Torhamn

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Torhamn:

Lenas Tyger & Sånt
Ytterön
37371 Torhamn


Hitta trevliga och bra sybutiker i Torhamn - här hittar du alla sybutiker i Torhamn samlade. Om du bor i närheten av Torhamn och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Torhamn. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Torhamn genom att kontakta någon av våra 1 olika sybutiker som finns i Torhamn nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Torhamn

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Torhamn erbjuder är att laga symaskiner i Torhamn. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Torhamn från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Torhamn

I Torhamn finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Torhamn.

Torhamn är en tätort i Karlskrona kommun, kyrkby i Torhamns socken i Blekinge län. Torhamn ligger längst ut i sydöstligaste hörnet av inte bara Blekinge utan hela Sverige. Orten hette fram till 1898 Torrum. I tätorten ligger en ICA-affär och nere vid vattnet ligger en gästhamn. Från Torhamn finns bussförbindelse till Jämjö.

Yta: 238 hektar
Invånarantal: 566, år 2015

Här kan du läsa mer om Torhamn om du vill veta mer än sybutiker i Torhamn. Sammanlagt hittade vi 1 sybutiker att välja mellan i Torhamn. Om du inte hittar någon sybutik i Torhamn som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Blekinge.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.