Sybutik i Backe - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Backe

Sybutik i Backe

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Backe:

Annas Sömnad & Maskinbrodyr
Jansjönoret 250
88050 BACKE


Hitta trevliga och bra sybutiker i Backe - här hittar du alla sybutiker i Backe samlade. Om du bor i närheten av Backe och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Backe. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Backe genom att kontakta någon av våra 1 olika sybutiker som finns i Backe nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Backe

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Backe erbjuder är att laga symaskiner i Backe. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Backe från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Backe

I Backe finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Backe.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du läsa mer om Backe om du vill veta mer än sybutiker i Backe. Sammanlagt hittade vi 1 sybutiker att välja mellan i Backe. Om du inte hittar någon sybutik i Backe som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Jämtland.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.