Sybutik i Våxtorp - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Våxtorp

Sybutik i Våxtorp

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Våxtorp:

IngelS Tygbod
Björbäck 4
31298 Våxtorp


Sjöalts Tapetserareverkstad AB
Sjöalt 378
31298 Våxtorp


Hitta trevliga och bra sybutiker i Våxtorp - här hittar du alla sybutiker i Våxtorp samlade. Om du bor i närheten av Våxtorp och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Våxtorp. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Våxtorp genom att kontakta någon av våra 2 olika sybutiker som finns i Våxtorp nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Våxtorp

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Våxtorp erbjuder är att laga symaskiner i Våxtorp. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Våxtorp från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Våxtorp

I Våxtorp finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Våxtorp.

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Här kan du läsa mer om Våxtorp om du vill veta mer än sybutiker i Våxtorp. Sammanlagt hittade vi 2 sybutiker att välja mellan i Våxtorp. Om du inte hittar någon sybutik i Våxtorp som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Halland.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.