Sybutik i Häggenås - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Häggenås

Sybutik i Häggenås

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Häggenås:

Vävknuten
Olof hasselgrens väg 6
83693 Häggenås


Hitta trevliga och bra sybutiker i Häggenås - här hittar du alla sybutiker i Häggenås samlade. Om du bor i närheten av Häggenås och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Häggenås. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Häggenås genom att kontakta någon av våra 1 olika sybutiker som finns i Häggenås nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Häggenås

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Häggenås erbjuder är att laga symaskiner i Häggenås. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Häggenås från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Häggenås

I Häggenås finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Häggenås.

Häggenås är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Häggenås socken. Orten ligger invid Inlandsbanan samt europaväg 45 cirka 30 km vägavstånd nordost om Östersund. Häggenås kyrka byggdes 1831 - 37.

Yta: 74,22 hektar
Invånarantal: 320, år 2010

Här kan du läsa mer om Häggenås om du vill veta mer än sybutiker i Häggenås. Sammanlagt hittade vi 1 sybutiker att välja mellan i Häggenås. Om du inte hittar någon sybutik i Häggenås som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Jämtland.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.