Sybutik i Karlshamn - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Karlshamn

Sybutik i Karlshamn

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Karlshamn:

Knutson Persienner & Fönstermiljö
Tenngränden 2
37431 KARLSHAMN


Dahla Gardin- & Mattaffär AB
Drottninggatan 106
37438 Karlshamn


Miljö, HB
Erik Dahlbergsvägen 28
37437 KARLSHAMN


Hemtex
Drottninggatan 59
37436 Karlshamn


JYSK
Erik dahlbergsvägen 101
37438 Karlshamn


Carlshamns Tyg och Hobby
Ronnebygatan 1
37435 KARLSHAMN


Hitta trevliga och bra sybutiker i Karlshamn - här hittar du alla sybutiker i Karlshamn samlade. Om du bor i närheten av Karlshamn och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Karlshamn. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Karlshamn genom att kontakta någon av våra 6 olika sybutiker som finns i Karlshamn nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Karlshamn

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Karlshamn erbjuder är att laga symaskiner i Karlshamn. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Karlshamn från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer än sybutiker i Karlshamn. Sammanlagt hittade vi 6 sybutiker att välja mellan i Karlshamn. Om du inte hittar någon sybutik i Karlshamn som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Blekinge.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.