Sybutik i Värnamo - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Värnamo

Sybutik i Värnamo

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Värnamo:

Hemtex
Köpmansgatan
33137 VÄRNAMO


Brokmatt Design AB
Jönköpingsvägen 41C
33134 Värnamo


Lerdalaboden
Lerdala
33191 VÄRNAMO


Rusta
Ringvägen 59E
33132 Värnamo


C-Knit
Malmstensgatan 16A
33136 Värnamo


Dianes Quilting Service HB
Lerdala SOLHEM 1
33193 VÄRNAMO


Lannagardiner AB
Åminne NYBYGGET
33191 VÄRNAMO


Jysk AB
Ringvägen 59D
33132 Värnamo


Hitta trevliga och bra sybutiker i Värnamo - här hittar du alla sybutiker i Värnamo samlade. Om du bor i närheten av Värnamo och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Värnamo. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Värnamo genom att kontakta någon av våra 8 olika sybutiker som finns i Värnamo nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Värnamo

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Värnamo erbjuder är att laga symaskiner i Värnamo. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Värnamo från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Värnamo

I Värnamo finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Värnamo.

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Här kan du läsa mer om Värnamo om du vill veta mer än sybutiker i Värnamo. Sammanlagt hittade vi 8 sybutiker att välja mellan i Värnamo. Om du inte hittar någon sybutik i Värnamo som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Jönköping.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.