Sybutik i Farsta - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Farsta

Sybutik i Farsta

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Farsta:Hitta trevliga och bra sybutiker i Farsta - här hittar du alla sybutiker i Farsta samlade. Om du bor i närheten av Farsta och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Farsta. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Farsta genom att kontakta någon av våra 0 olika sybutiker som finns i Farsta nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Farsta

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Farsta erbjuder är att laga symaskiner i Farsta. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Farsta från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Farsta

I Farsta finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du läsa mer om Farsta om du vill veta mer än sybutiker i Farsta. Sammanlagt hittade vi 0 sybutiker att välja mellan i Farsta. Om du inte hittar någon sybutik i Farsta som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Stockholm.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.