Sybutik i Klintehamn - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Klintehamn

Sybutik i Klintehamn

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Klintehamn:

Birgiths Stuvbod AB
Fröjel Iduns Väg 23
62355 Klintehamn


Jörgens Möbler KB
Robbjäns 819
62377 Klintehamn


Hitta trevliga och bra sybutiker i Klintehamn - här hittar du alla sybutiker i Klintehamn samlade. Om du bor i närheten av Klintehamn och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Klintehamn. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Klintehamn genom att kontakta någon av våra 2 olika sybutiker som finns i Klintehamn nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Klintehamn

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Klintehamn erbjuder är att laga symaskiner i Klintehamn. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Klintehamn från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Klintehamn

I Klintehamn finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Klintehamn.

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan du läsa mer om Klintehamn om du vill veta mer än sybutiker i Klintehamn. Sammanlagt hittade vi 2 sybutiker att välja mellan i Klintehamn. Om du inte hittar någon sybutik i Klintehamn som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Gotland.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.