Sybutik i Malmbäck - hjälp med sybehör, symaskiner, laga kläder och laga symaskin i Malmbäck

Sybutik i Malmbäck

Annons:

Nedan ser du vår hela lista över alla sybutiker i Malmbäck:

Monicas Tyg & Syateljé
Torgatan 2
57169 Malmbäck


Tapetserarverkstan Ormestorp
Ormestorp 5
57169 Malmbäck


Hitta trevliga och bra sybutiker i Malmbäck - här hittar du alla sybutiker i Malmbäck samlade. Om du bor i närheten av Malmbäck och behöver hjälp med något inom att sy, symaskiner eller tyger och textilier kan du här hitta de bästa sybutikerna och tygaffärerna som finns i Malmbäck. Som exempel kan du få hjälp med att köpa tyger, laga symaskin, laga kläder, synålar, sytråd och allt annat inom att sy, sticka och virka i Malmbäck genom att kontakta någon av våra 2 olika sybutiker som finns i Malmbäck nedan.
Annons:

Billiga sybehör & tyger online

Är du intresserad av att få erbjudanden om billiga tyger och sybehör i din brevlåda rekommenderar vi att du anmäler ditt intresse nedan:

* indicates required


Laga symaskin i Malmbäck

En av de vanligaste tjänsterna som en sybutik i Malmbäck erbjuder är att laga symaskiner i Malmbäck. Om du behöver hjälp med din symaskin, t.ex. med att utföra service, laga symaskinen eller köpa sytråd och andra sybehör kan du kontakta någon av våra sybutiker i Malmbäck från listan ovan.

Sybutiksfakta om orten Malmbäck

I Malmbäck finns som bekant minst en sybutik med utbud som symaksiner, sytråd och synålar och här nedan finner du lite generell fakta om Malmbäck.

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånarantal: 1031, år 2010

Här kan du läsa mer om Malmbäck om du vill veta mer än sybutiker i Malmbäck. Sammanlagt hittade vi 2 sybutiker att välja mellan i Malmbäck. Om du inte hittar någon sybutik i Malmbäck som uppfyller dina behov inom sybehör eller symaskiner föreslår vi att du letar vidare efter andra sybutiker i Jönköping.
Annons:

Sybutiker i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta sybutiker i Sverige.